Eerstvolgende agendaitems
Nieuws Ouderraad
Nieuw toetsbeleid Libanon Lyceum

Thema-avond
De Ouderraad organiseert dit schooljaar thema-avonden over onder andere game verslaving en social mediagebruik. Meer informatie over de data en het programma volgt binnenkort. klik hier voor alle nieuws

Het bloemmetje van de Ouderraad
Microsoft Office via SLIM

Goed nieuws voor onze leerlingen: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!

Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, mbo-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, laptops en accessoires.

Installeer Office vandaag nog

• Ga naar Slim.nl/StudentAdvantage
  • Maak een account aan op deze pagina
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Let op: dit kan tot een half uur duren
  • Volg de stappen uit de bevestigingsmail en installeer je gratis Office-pakket.

Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.