Eerstvolgende agendaitems
ma 22 jul 2019 - wo 24 jul 2019school geopend 08.00-15.00
 Klik hier complete jaaragenda Download agenda als ICS-bestand

Nieuws Ouderraad
Thema-avond Jongensdip en meidenstress?

Nieuw toetsbeleid Libanon Lyceum
De invoering van het nieuwe toetsbeleid van het LLR wordt door de Ouderraad nauwlettend gevolgd. De schoolleiding zal doorlopend van feedback worden voorzien naar aanleiding van onder andere de berichten en vragen die de Ouderraad binnen krijgt. Het toetsbeleid blijft het hele schooljaar een vast agendapunt bij de vergaderingen. klik hier voor alle nieuws

Het bloemmetje van de Ouderraad
Microsoft Office via SLIM

Goed nieuws voor onze leerlingen: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!

Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, mbo-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, laptops en accessoires.

Installeer Office vandaag nog

• Ga naar Slim.nl/StudentAdvantage
  • Maak een account aan op deze pagina
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Let op: dit kan tot een half uur duren
  • Volg de stappen uit de bevestigingsmail en installeer je gratis Office-pakket.

Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.