Informatie van Magister over Magister

Op de website van Magister staat informatie over de werking van Magister web en de Magister App, hieronder staan de koppelingen naar de verschillende bladzijden:

Magister leerlingen/ouders algemene informatie

Magister App leerlingen   Magister App ouders

Magister web leerlingen   Magister web ouders

Aanvullende informatie:
De notificatiefunctie van Magister is op het Libanon Lyceum niet beschikbaar, ook het melden van verzuim via de App is bij ons niet mogelijk, dit moet telefonisch op (010) 4522500.

Waar start ik Magister?
 Klik bovenaan de website op:

Magister problemen?

Klik op de rode knop hieronder voor de storingspagina van SchoolMaster om te zien of er problemen zijn met Magister.

Magister Storingen

Magister Opgeloste storingen

Status digitaal lesmateriaal

Wachtwoord vergeten

Vul de gebruikersnaam (leerlingnummer of oudernaam) in en klik op doorgaan. Op de volgende bladzijde waar je het wachtwoord in moet vullen staat onderaan de tekst wachtwoord vergeten, klik op deze tekst. Volg de aanwijzingen op het scherm. Wanneer er geen e-mail komt, bijvoorbeeld omdat het e-mailadres niet meer juist is, stuur dan een bericht naar toegang@llr.nl.

Gebruikersnamen van ouders zijn samengesteld uit 1 voorletter, de eerste letter van de tussenvoegsels (als die er zijn), de achternaam. De maximale lengte is 10 tekens.

Wachtwoord wijzigen

Log als leerling of ouder in op Magister

1. Klik rechts bovenaan op de gebruikersnaam (voor het tandwieltje)
  2. Vul het oude wachtwoord in
  3. Vul twee keer het nieuwe wachtwoord in
  4. Klik op wachtwoord opslaan
Het wachtwoord is nu gewijzigd

Geen toegang 18 jaar?
Wanneer uw zoon of dochter 18 jaar of ouder is moet hij/zij toestemming geven dat zijn ouders/verzorgers toegang mogen hebben tot de gegevens in Magister. De leerling logt in op Magister en gaat naar zijn/haar instellingen door rechts bovenaan op de accountnaam te klikken. Zet vervolgens een vinkje in het vakje voor 'Mijn ouders mogen mijn gegevens zien'.
Magister...
  • Bij het starten worden drie schermen getoond met uitleg over de werking van het nieuwe design;
  • De indeling van het overzichtsscherm is naar eigen inzicht aan te passen;
  • Het adres van de website voor Magister is https://llr.magister.net;
  • In de Google Play en Apple App Store is de Magister App te downloaden voor telefoon/tablet;
  • Meta, de app voor leerlingen, werkt nog maar wordt alleen nog voor oude smartphones aangeraden;
  • Antwoorden op veel gestelde vragen staan onder de groene knop veelgestelde vragen links bovenaan deze bladzijde;
  • Stuur bij alle vragen/problemen een e-mail naar toegang@llr.nl.