Leerlingenraad

Wie zijn wij?

Als leerling heb je natuurlijk ook het recht om je mening te geven over hoe alles op school verloopt en wat jij vindt dat verbeterd kan worden. Dit kan via de leerlingenraad. Als leerlingenraad vergaderen wij regelmatig met leerlingen uit verschillende jaarlagen en niveaus van de bovenbouw. Ons doel is om voor ons als leerlingen school zo leuk en fijn mogelijk te maken, dus ook voor jou! Als jij zelf een goed idee hebt voor de leerlingenraad kan je ons benaderen en wij gaan er alles aan doen om het te fixen!
Als leerlingenraad zij wij ook aangesloten bij het Landelijk aktie komitee scholieren, ook wel bekend als het LAKS. Hier zijn wij veel mee in contact en wonen we verschillende vergaderingen bij over hoe alles in het onderwijs verandert en ontwikkelt. Zo zijn wij altijd up-to-date over alles en kunnen we ideeën uitwisselen met andere leerlingenraden.

Wat hebben wij als leerlingenraad al bereikt?

Als leerlingenraad hebben wij al een aantal punten bereikt:

  • Er zijn voortaan leerlingen aanwezig bij sollicitatie gesprekken, zodat wij inbreng hebben over wie er voor ons in de klas gaat staan;
  • De zijdeur van het gebouw staat in de kleine pauze open, dit is ook door ons gefixt!
  • Jullie hebben als het goed is allemaal een CJP pas, die is door ons gefixt;
  • De school biedt EHBO cursussen aan aan 3e klassers, dit is ook ons eigen opgezette plan.

En er gaan hopelijk nog veel meer dingen komen!

Contact

Onze leerlingenraad is alleen gericht op de bovenbouw dus, maar als je in de onderbouw zit en je hebt een goed idee dan kan je ons altijd contacten, wie weet kunnen we er iets mee. Heb jij intresse om in de leerlingenraad te komen? Stuur ons een mailtje met de reden waarom jij in de leerlingenraad wilt misschien kan jij ons team versterken. Je kan ook de voorzitter, Liv Weggers uit 5 havo, of een ander lid dat je kent benaderen en er naar vragen.

Je kan altijd met een idee naar ons toe komen!

Contact ons via :

  E-mail leerlingenraad

  Facebook leerlingenraad

Of gooi iets in ons postvakje dat je herkent aan de blauwe sticker tussen de docenten postvakken.