Wie zijn wij?

Als leerling heb je natuurlijk ook het recht om je mening te geven over hoe alles op school verloopt en wat jij vindt dat verbeterd kan worden. Dit kan via de leerlingenraad. Als leerlingenraad vergaderen wij regelmatig met leerlingen uit verschillende jaarlagen en niveaus van de bovenbouw. Ons doel is om voor ons als leerlingen school zo leuk en fijn mogelijk te maken, dus ook voor jou! Als jij zelf een goed idee hebt voor de leerlingenraad kan je ons benaderen en wij gaan er alles aan doen om het te fixen! Wij horen graag voorbij komen wat er bij jullie speelt en wat jullie vinden wat beter kan.

Als leerlingenraad zij wij ook aangesloten bij het Landelijk Aktie Komitee Scholieren, ook wel bekend als het LAKS. Hier zijn wij veel mee in contact en wonen we verschillende vergaderingen bij over hoe alles in het onderwijs verandert en ontwikkelt. Zo zijn wij altijd up-to-date over alles en kunnen we ideeën uitwisselen met andere leerlingenraden.

Zelf in de leerlingenraad?

Wil jij nou ook graag meepraten over alles wat er op school gebeurd en een steentje bijdragen aan het verbeteren van onze school? Kom dan in de leerlingenraad! We zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te praten en te helpen. Neem daarom gerust contact met ons op! Wij vergaderen ongeveer eens in de maand en hebben ondertussen ook veel contact met elkaar en zijn met dingen bezig om voor elkaar te krijgen.

Heb jij intresse om in de leerlingenraad te komen?

Stuur ons een mailtje met de reden waarom jij in de leerlingenraad wilt, stuur dit mailtje naar leerlingenraad@llr.nl en misschien kan jij ons team versterken. Je kan ook de voorzitter, Lizelot van den Berg uit 6 vwo, of een ander lid dat je kent benaderen en er naar vragen.

Om up to date te blijven van alles wat de leerlingenraad doet en waar ze zich mee bezig houden, volg ons op instagram! @leerlingenraad_libanon
Je ideen kan je ook altijd DM'en!

Contact

Onze leerlingenraad heeft nu alleen leden uit de bovenbouw, dit vooral om praktische redenen, maar als je in de onderbouw zit en je hebt een goed idee dan kan je ons altijd contacten, graag zelfs! Ook daarmee gaan we dan aan de slag.

Neem contact met ons op via :

E-mail leerlingenraad

Instagram leerlingenraad

Of gooi iets in ons postvakje dat je herkent aan de blauwe sticker tussen de docenten postvakken.