Welkom!

Magister

Alle leerlingen hebben toegang tot Magister, het schooladministratieprogramma waarin alle gegevens opgeslagen liggen, zoals rooster, cijfers, verzuim en lesmateriaal. Om in te loggen gebruik je je leerlingnummer en het wachtwoord dat je na de inschrijving gekregen hebt. Ben je je wachtwoord vergeten klik dan op de link “Wachtwoord vergeten?” onderaan het inlogscherm. Meer informatie vind je op www.libanonlyceum.nl/magister

Rooster

Het rooster vind je in Magister, iedere dag wordt er tussen zeven en half acht ’s morgens een dagrooster gemaakt om te voorkomen dat je onnodige tussenuren krijgt door ziekte van docenten. Dit dagrooster vind je in je agenda in Magister. Heb je een android of iOS telefoon dan kun je je rooster makkelijk oproepen met de Magister App.

PTA’s

Alle boekjes met studieprogramma’s vind je hier op de site. Je kunt in Magister ook altijd zien welke cijfers je allemaal voor het PTA moet halen, klik daarvoor in het cijferoverzicht op het filter icoon en kies bij het filter voor “PTA kolommen”. Door te klikken op een hokje krijg je alle informatie die bij die toets hoort.

Netwerkaccount

Om in te loggen op de leerlingcomputers aan de Ramlehweg en om gebruik te maken van het wifi-netwerk heb je je leerlingaccount nodig. Dit account is niet gelijk aan dat van Magister. Aan het begin van het schooljaar heeft iedere leerling een e-mail gekregen met daarin de inloggegevens. Mocht je dit bericht niet meer hebben en ook niet meer in het bezit zijn van de papieren brief die in augustus is toegezonden, stuur dan vanaf je eigen e-mailadres een e-mail naar toegang@llr.nl met daarin je naam en leerlingnummer.

Leerlingondersteuning nodig?
Microsoft Office via SLIMGoed nieuws voor onze leerlingen: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!

Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, mbo-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, laptops en accessoires.

Installeer Office vandaag nog

  • Ga naar Slim.nl/StudentAdvantage
  • Maak een account aan op deze pagina
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Let op: dit kan tot een half uur duren
  • Volg de stappen uit de bevestigingsmail en installeer je gratis Office-pakket.

Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Leerlingenquête
Klik hier wanneer je gevraagd wordt een enquête in te vullen.
competentiemonitor