Beste scholier,

Als rector weet ik dat een middelbare school uitkiezen lastig kan zijn. Want hoe kies je uit al die scholen de leukste, de beste en de meest geschikte? Uit ervaring weet ik, dat een bezoek aan onze fantastische school je beslissing veel gemakkelijker kan maken.

Dus ben je nieuwsgierig naar het Libanon Lyceum en wil je weten wat wij je allemaal te bieden hebben? Laat je dan inspireren tijdens onze Open Dag of volg een Open Les. Want we hebben veel in huis: mavo, havo, vwo, gymnasium, Technasium, Bèta Challenge en natuurlijk onze Wereldklassen.

Als je onze school bezoekt zullen we je uitleggen wat je in de Wereldklassen gaat leren en hoe jij daarmee de wereld om ons heen kunt ontdekken. Een wereld die jou veel te bieden heeft en waar jij een rol in gaat spelen.

Ik nodig je dus persoonlijk uit om langs te komen op het Libanon Lyceum in Rotterdam. Bezoek onze Open Dag en Open Lessen óf plan een persoonlijk ontmoeting met ons in, zodat wij je met eigen ogen kunnen laten zien wat een Wereldklassen-school het Libanon Lyceum is!

Met vriendelijke groet,
Erik van Ruijven,
rector Libanon Lyceum

Check it!

Plaatsingswijzer

Informatie over de afdelingen:

  Wereldklas MH HV

  Wereldklas XL

Informatie over de voorlichting:

  Voorlichtingsavond

  Open lessen

  Open dag

Informatie over de aanmelding:

  Aanmelding

  Plaatsingswijzer R'dam


Opleidingsaanbod