• Banner2_6
  • Banner2_9
Rector

Mevrouw Hilde Cadenau nieuwe rector van het Libanon Lyceum

Per 1 oktober aanstaande wordt mevrouw Hilde Cadenau de rector van onze school. Mevrouw Cadeanau is 42 jaar, woont in Den Haag en was voorheen opleidingsmanager van een grote Engelstalige rechtenopleiding bij de Haagse Hogeschool en is nu programmadirecteur bij CIU. Daar is zij verantwoordelijk voor de kwaliteit, de visie en de strategie. Wij zijn uitermate blij met haar komst. Zij heeft oog voor kwaliteit, hecht zeer aan goede contacten met leerlingen en ouders en is in de ogen van de benoemingscommissie 'de verbinder' die de school op dit moment nodig heeft. In een Nieuwsbrief bij aanvang van het schooljaar zal zij zich aan de ouders en leerlingen voorstellen.

Tot 1 oktober is Paul Scharff de waarnemend rector en vormt samen met conrector Ruud Paijens de directie. Na 1 oktober bestaat de directie dan uit mw. Cadenau en dhr. Paijens.

Wij wensen alle leerlingen en hun ouders een heel fijne zomer.