07 januari 2016

Mavo 3 bowlen

Daar stond ik dan …op de hoogste trede van het podium. Iedereen juichte mij toe. Ik, Joep de Vries was de winnaar van open Libanon bowling toernooi. Met de beker in mijn hand dacht ik al aan de landelijke finale.

Met een schok werd ik wakker. ‘Joep, je moet naar school’ riep mijn vader!

Helaas was ik het niet die het bowlen had gewonnen, Het was…. meneer Brand!

Maar toch nog wel heel erg knap gedaan meneer Brand.

Natuurlijk was het een erg leuke gelegenheid om de vakantie in te gaan en ik denk dat alle leerlingen van 3 mavo het erg leuk vonden.

Natuurlijk was meneer van Gullik ook aanwezig. Alleen durfde hij volgens mij niet mee te doen, maar uiteindelijk hebben we hem dat toch vergeven want meneer Brand speelde mee en was gelijk de winnaar. Kortom het was een erg leuk en vooral en geslaagd uitje.

Joep de Vries

M3A