Sintviering brugklassen
08 december 2015

Sintviering brugklassen

Klik hier voor de foto's

Sintviering 1A

Onze dag begon met het lokaal helemaal in de sinterklaas sfeer te krijgen. Daarna zijn we begonnen met de surprises. We hadden van te voren afgesproken dat wie de mooiste surprise had gemaakt een kleinigheidje kreeg. Uiteindelijk heeft Alexis gewonnen. Ze had een Minencraft (computer game) poppetje gemaakt. Helemaal van hout. Het was echt heel mooi. Voor de rest was het een drukke leuke en gezellige dag. Mevrouw Cengiz kwam ook nog even langs. Voor de gezelligheid. Het was vooral leuk om te zien hoeveel creativiteit er in de klas zat. Natuurlijk hebben we ook veel pepernoten gegeten. Het was een geslaagd dagje.

Sintviering 1B

Wij hebben surprises gedaan en een high tea. Je moest allemaal zelf wat maken en dat deed je met je groepje. Mijn groepje heeft cupcakes gebakken en we hadden al super veel lol voor dat ze uiteindelijk klaar waren.😂 Mevrouw van Zanten, mijn mentrix had een super grote taart gekregen. Er waren super mooie surprises en ik heb een nagemaakte Oreo wikkel gekregen. Dus onze sinterklaas was fantastisch en als einde hebben we onszelf doodgelachen want  de mentrix had een cabaretier opgezet. De zus van mevrouw van Zanten vierde ook sinterklaas met ons mee, dubbel pret. Dus wij hadden een super sinterklaasfeestje.

Sintviering 1C

Onze sinterklaas was leuk en gezellig wij konden kiezen tussen drie dingen: Surprise, dobbelspel of naar de film gaan. De meeste mensen kozen voor dobbelspel en we moesten nog een argument schrijven waarom we dat spel wilden spelen. Het dobbelspel was leuk en er waren ook veel leuke cadeaus, ik denk dat iedereen een leuke cadeaus heeft.

Salma Mouch

Sintviering 1D

Onze sinterklaas viering was super gezellig en niemand kreeg een doos met inpak papier of een zak . Het waren allemaal hele mooie surprises. Het was alleen jammer dat bijna iedereen op de fiets was en de surprise dus niet kon mee nemen. We gingen bingo doen en iedereen deed best wel enthousiast mee. Helaas ging niemand voor de nepwimpers. Iedereen gedroeg zich best netjes alleen moest ik even naar de gang omdat ik te enthousiast bezig was. Chimene had de prijs  gewonnen voor mooiste surprise ze had een mindcraft poppetje gemaakt en had als prijs OH in chocolade letters. Het was alleen wel jammer dat iedereen al wist wie hun had getrokken er waren er  3 maar die niet wisten wie hun had. Ook waren er orde bewakers en iedereen luisterde daar wel naar. De opruimers hadden het goed gedaan en de versiering was leuk en gezellig. Het was super gezellig.

Sintviering 1E

Onze Sinterklaas viering was erg leuk. Iedereen moest voor minimaal 5 euro aan cadeaus mee nemen en uiteindelijk kwam er een hele grote berg aan cadeaus te liggen. Toen begon de eerste ronde. Er gingen 2 dobbelstenen rond. Als je 1 gooide moest je een pakje uit het midden aan een meisje geven , als je 2 of 3 had moest je een pakje aan een jongen geven, als je 5 had mocht je een pakje voor jezelf pakken en als je 6 had moest je een pakje aan je buur geven. Dat was erg leuk . Daarna hadden we even pauze. Na de pauze begon ronde 2 toen moest je met 2 dobbelstenen tegelijk gooien het was heel spannend want je zat dan net bij de pakjes die je wilde hebben en dan moest je weer ruilen van stoel of zo iets. Toen dat afgelopen was ging iedereen van alles met elkaar ruilen en uiteindelijk was niemand echt ontevreden. Ik vond het heel leuk.

Esther Lanser

Sintviering 1G

Wij hebben gedobbeld in de klas het was een gezellige dag ,vooral omdat je niet weet wat je gaat krijgen. Het leukst waren de flopcadeaus (dat zijn cadeaus waar je niks aan hebt) . Er waren kinderen die bijvoorbeeld vissenvoer hadden ingepakt er zaten ook leuke cadeaus tussen bijvoorbeeld een selfiestick.We hebben ook gegeten en gedronken (pepernoten en chocolademelk) tenslotte was het een hele leuke dag!

Selina Ozogul

Sintviering 1H

Het Sinterklaasfeest in VX1H was heel leuk en gezellig.

Er waren hele mooie surprises en aan de surprise kon je ook zien dat er heel hard aan was gewerkt. Als je een surprise had uitgepakt mocht je een andere surprise kiezen. We hadden ook een bar daar mocht je pepernoten ,snoep en frisdrank halen als je je surprise had uitgepakt en in de pauzes. Er was een hele mooie surprise, waarbij je de cadeau er uit moest halen door met een golfstick een balletje te slaan in een gat ,waar een auto in zat ,waardoor de auto eruit werd geduwd door een bal en aan het autootje zat het cadeau.

Sintviering 1K

Op vrijdag 4 december hebben de kids van 1k en hun Mentrix (mevrouw Kuijsten) Sinterklaas gevierd met surprises. Er zijn hele mooie dingen gemaakt en je kon zien dat iedereen erg zijn/haar best had gedaan. Het was reuze gezellig en iedereen was vrolijk en opgewekt. Er was een mooie sneeuwpop gemaakt en ik kreeg een saai boek met een groot gat in het midden voor de cadeautjes. Ik heb geen enkel klasgenootje horen zeuren over hun surprise. Kortom het was zeer geslaagd en iedereen is goed gemutst naar huis gegaan daarna om van het Sinterklaas weekend te gaan genieten.