16 november 2015

Wederom een Libanees als winnaar bij het Stadsdictee!

Afgelopen woensdag vond de derde editie van het Stadsdictee plaats. Burgemeester Aboutaleb las in de raadzaal van het Stadhuis het ietwat lastige dictee met de titel Vardo voor.

Woorden als acclimatiseren, bravoure, sjoege en Max’ mening waren voor Julian Hormann uit 1E geen enkel probleem. Hij versloeg de brugklassers van de andere scholen door heel goed te spellen.

Ook Luka Bilic uit 1G, die het vwo van het Libanon vertegenwoordigde, was met weinig fouten erg goed.

Julian mag als winnaar met vrienden een uitstapje maken naar het Kinderboekenmuseum en, heel bijzonder, een dag meelopen met burgemeester Aboutaleb.

We kijken terug op een geslaagde avond en kijken zeker weer uit naar volgend jaar!

Claudia van den Berg

Attachments