Brugklassers in nieuwe outfit!
07 oktober 2015

Brugklassers in nieuwe outfit!

Al enige jaren zijn we gewend dat tijdens de lessen L.O. onze brugklassers en tweede klassers in een wit T-shirt sporten. De school schafte voor hen deze shirts aan, waarbij het maar afwachten was of je de juiste maat shirt ontving. Als je geluk had paste het goed, maar er liepen ook soms leerlingen in een soort minirokje rond… Onze rector kreeg via enkele ouders klachten over de maten en de kwaliteit van de shirts, waarop besloten is alle brugklasleerlingen te voorzien van een goed passend mooi sporttenue.

De firma Bob van der Heijden was daarom begin van dit schooljaar op school, in B3 waren “paskamers” gemaakt waar de kinderen de juiste maat broek en shirt konden passen. Het resultaat is te zien op de foto. Al onze  brugklassers zijn vanaf nu voorzien van een kwalitatief goed zittend sporttenue!

Op de foto klas VX1G.