17 september 2015

Laatste dag en afsluiting brugklaskamp

Het zit erop! We zijn vandaag allemaal weer gewoon begonnen. Een paar kinderen ietsje te laat, met kleine oogjes..
Wat hebben we het fijn gehad met elkaar! Zoveel enthousiaste kinderen, docenten die vanmiddag tijdens de pauzes mooie verhalen uitwisselden.
Dinsdag een spetterend eindfeest waar de kids prachtig in het wit gekleed waren. Direct bij binnenkomst zongen alle kinderen mee met het eerste liedje wat gedraaid werd! DJ’s Luuk en Dio (1K), bijgestaan door Jamie (1B) deden hun best om de dansvloer flink in beweging te houden (wat heel goed lukte!).
Tussendoor even in de speeltuin of naar het (eigen) kamp om wat te chillen of om warme chocolademelk te drinken.
Woensdagmorgen om 07.30 uur stonden de wekkers en werden direct de tenten opgeruimd en aangeveegd. Om 08.30 zat iedereen aan het ontbijt, waarna de bagage naar het kamphuis werd gebracht en iedere klas naar het zwembad wandelde. Daar kon je lekker van de glijbaan, of salto’s maken van de duikplank. Of gewoon wat lui weken in het warme water.
Tussendoor kreeg iedereen een patatje en wat te drinken, en om 14.45 uur reden de bussen weer naar Rotterdam. We kijken terug op drie zeer sfeervolle dagen!