Brugklaskamp Leusden
15 september 2015

Brugklaskamp Leusden

Klik hier voor de foto's

Dinsdag 15 september, 14.30. Over een half uurtje begint de laatste ronde van het wisselprogramma fietsen/speurtocht/sportprogramma. Elk onderdeel duurt ongeveer 2 uur, het sportprogramma bestaat uit voetbal, slagbal en midgetgolf.

Vanmorgen ging de wekker om 6.30, ik sleepte de geluidsinstallatie naar kamp “verkeer”, daar mogen we de muziek lekker hard zetten. Alle kids moeten aan de ochtendgym meedoen, maar ze mogen zelf kiezen tussen bosloop, karate en bewegen op muziek. En ze doen mee, sommigen met kleine oogjes, anderen fris en fruitig (dat geld overigens ook voor de leiding).

Gisteren reden we in een stortbui Leusden binnen, maar al snel werd het redelijk droog. Buien op de momenten dat we net binnen waren (creaprogramma en eten), maar gedurende de rest van de dag viel het eigenlijk mee. Ook tijdens de bosspelen (levend stratego en s ’avonds douanespel) hielden we het droog…echt fijn.

Nu dan dus de laatste ronde van het wisselprogramma waar alle klassen gemixed zijn, zo doe je nieuwe contacten op. Een goede investering voor de rest van het schooljaar! Sommige kinderen zijn echt aandoenlijk, zo kwam er gisteren een jongen op me af…”meester, ik heb een nieuwe vriend gemaakt”.

Vanavond alweer de feestavond, “Sensation white”. De feestzaal barst dan als ieder jaar uit zijn voegen. Morgen ontbijten, kamp opruimen en naar het zwembad wandelen. Lekker van een uur of 11 tot 2 uur het vuil van de lijven weken.

De sfeer is opperbest, heel veel blije koppies en enthousiaste verhalen tijdens het eten.

Vaders en moeders, morgen is jullie kroost weer thuis! We zullen ze missen!

Donderdag eerste twee uur vrij, start lessen 10.30 uur.

Team brugklaskamp Leusden