Het Libanon is morgen één groot theater met WIRED!
06 maart 2018

Het Libanon is morgen één groot theater met WIRED!

Op 6 maart staat onze school in het teken van theater. Een bruisende dag waar leerlingen uit V4 en H4 zich onderdompelen in alle elementen van theater, samen met de beste theatermakers van de stad! WIRED Rotterdam is de plek waar leerlingen nieuwe, spannende dingen kunnen maken, ervaren en doen. Samen met de beste kunstenaars en te gekke artiesten werken ze samen om van creatieve dromen werkelijkheid te maken. Een bruisend theaterfestival met 4 verschillende ateliers op het Libanon Lyceum & het Maastheater, mét jongeren vóór jongeren. In samenwerking met Maas Theater en Dans, Theater Rotterdam en Jeugdtheater Hofplein.

• Libanon Lyceum wint First Lego League Benelux finale